VårRuset

Nummerlappen till VårRuset har kommit och jag fick rent nummer ett!! 😱😳😅 Det är andra gången jag springer det hära loppet och jag ser verkligen framemot det specicellt med tanke på att jag fått med mig hela familjen! 😃
 
Men det jobbiga är att jag är en himla tävlingsmänniska och självklart vill klå tiden jag fick förra året men pga överbelastning i knät/benet så måste jag ta det lugnt och lyssna på kroppen! 😣 Och jag gör verkligen det, nu då jag börjat om att jogga så har det blivit väldigt få och korta joggingturer (som max 2,6km) och mer fokus på att bygga benmuskler! Så jag försöker verkligen tänka att den hära sommaren blir det inga rekord utan att jag tar det lugnt! Tar jag det lugnt nu så kan jag förhoppningvis springa i massa år än att jag tex förstör knäna helt för löpning!
 
 

Krigat fyra veckor

Har skött mig otroligt bra med dom flesta målen jag satte upp; inget oboydrickande, inget mjukbröd (macka, hamburgarbröd osv), inge pasta/ potatisgratäng, 3 st träningspass i veckan (fast vi är inne mitr i en flytt) och inget snacks! Dock ha ja äte lite för mycket på kvällarna.. 
 
Har vart otroligt sugen på att äta nån mjukmackor men klarade att stå emot, har bestämt mig för att inte äta så! 👊🏼 
 
Imorse visade vågen på -0,1kg och de känns ändå bra, det är åt rätt håll iaf! Det innebär även att dom här fyra veckorna ha gjort att ja tappat totalt 2,4kg (de mesta från dom två första veckorna), jag hade satt ett högt mål (-5kg) för att jag verkligen skulle kriga! 
 
Det var fyra veckor jag hade som mål och det har jag klarat! 😃👍🏼👊🏼 Vikten nådde jag inte riktigt men det var inte det viktigaste utan det var att komma tillbaka till mina bra rutiner! Men krigandet slutar inte nu utan jag kommer att fortsätta men inte lika hårt! I veckan blir det troligtvis ingen träning, flytten och all storstädning får bli veckans träning, kommer fortsätta att undvika pasta, varmoboy och mjukbröd.. På lördag blir det snacksdag, försenat födelsedagsfika för mig (jag fyller år imorn och jag har inte tid å fira mig mitt i flytten 😛)! 😍
 
Ha en awesome vecka alla krigare! 😃

Kändis på Aftonbladet

En reporter från Aftonbladet kontaktade mig för några veckor sedan och berättade att hon ville göra en artikel om min viktresa! Trodde ju först det var ett skämt men inte det! 
 
Med artikeln så hoppas jag att jag kan nå ut till fler som krigar om att gå ner i vikt! Ge inte upp, fortsätt kriga så kommer resultatet/målet ni strävar mot!
 
Direktlänk till artikeln:
http://www.aftonbladet.se/halsa/a/x6znn/sa-gick-ida-ned-over-30-kg--pa-ett-halvar