Jobbiga veckor

Jag har haft nå riktigt tunga veckor, de enda kroppen (hjärnan) skriker efter är vitt mjöl och salt! Och att i samma veva sakna mättnadskänsla gör inte saken bättre! 
 
En tanke är att det är hjärnans sätt att vilja få i sig snabb energi, dom sista veckorna har det vart full rulle hela tiden! Är typ som en zombi nu, konstant trött! De enda jag vill är att sova och äta massa bröd osv! Men nu ska jag enbart jobba sen chilla på kvällarna, så blir de väl bättre snart! Ska prova att äta nötter också, de verka ju ska hjälpa mot båda begären jag har! 
 
Träningen är nå jag inte ens orkar tänka på nu, den är lagt på hyllan tills jag fått tebax min energi! 
 
Känns som jag sviker er också då jag är i en sån hära svacka, men försöker tänka att alla är de nån gång då och då! De viktigaste är att inte ge upp helt!
 
 
1

Hur jag gick ner 3kg på 3 dagar!

Ni som följer mig har nog inte missat hur nykär jag är! 😃❤️😳🙈🙊  Och vad vill man göra då man är nykär (iaf jag och jag vet att jag inte är ensamen om det), joo myskvällar i soffan me nå gott! 😍👌🏼 
 
Men det är verkligen inte bra för vikten, gott för mig betyder oftast onyttigt! Men jag har tur i de fallet att Andrea vill vara hälsosam, hon vill inte äta pizza, chips osv! Så vi har äte lite bättre alternativ; popcorn, Propud med å utan grädde, mackor! Grädde för att det är så jäkla gott men speciellt för hennes skull, hon kämpar med att gå upp i vikt! 
 
Men våra tallrikar ska ju inte se likadana ut, hon som kämpar med att gå upp i vikt och jag med att hålla den! Jag har äte ganska dåligt sista månaden, spec stora portioner då jag har enormt ätsug hela tiden! 
 
Sen jag sprang Tjejmilen den 3sep så har jag endast tränat en gång men jag har fortsatt att äta lika mycke t.o.m. mera! I tisdags visade vågen på  +3kg och jag var inte förvånad, jag har märkt på byxorna att jag gått upp i vikt! Allt har lagt sig på magen! Så jag bestämde mig för att en förändring måste göras och jag gillar ju snabba resultat så jag valde att kicka igång med shakes! Så körde enbart shakes i tre dagar och det resulterade i -3kg och -2cm runt midjan! Woohoo! Det var grymt jobbigt att gå på enbart shakes, det gäller verkligen att påminna sig om varför man gör det och vara jäkligt envis! Igår åt jag lite mat och de var sååå gott, haha! Det som har varit jäkligt skönt medans jag äte (läs drucke) enbart shakes är att jag haft jäkligt bra i magen! Så nu då jag äter mat igen så blir det att prova att köra glutenfritt och se om magen fortsätter att vara bra! 
 
 
 
2

Drömmar

Så himla underbart då man äntligen kan leva ut sina drömmar!! 😃🎉
 
Har allti drömt om att fjällvandra men har aldri orkat pga min vikt, men nu då den är hyfsat bra så orkar jag!! 😃🎉 Det är mycket som begränsad då man drar runt på 30-35kg extra, sen bara de hur kroppen påverkas av den extra vikten! 😣 Är så jäkla glad över att jag äntligen tog tag i mitt liv på riktigt!!
 
Pricken ovanför i:et är att jag hittat en tjej som älskar skogen/fjällen lika mycke som mig! 😃❤️
Till helgen drar vi på en liten tripp te fjällen, längtar! 😃😍🏔🏞⛺️