Månaden som varit och kommande månad

Under oktober månad så hade jag satt upp lite olika regler och mål kring mat och träning! Om maten var det att jag inte skulle äta nå snacks, pasta, mjukt bröd eller allmänt mjölmat (pannkaka, palt osv)och kvällsmålet skulle inte vara mer än 250kcal! Om träningen hade jag som mål att gå en morgonpromenad på ca 30min varje dag, sen träna styrka tre gånger och jogga två gånger under veckan.. 

Hur det gått..
Kosten gick faktiskt ganska bra, det var jobbigast i början då man ska bryta vanor osv.. Trodde snackset skulle bli jobbigast att stå över men det gick även bra, klart jag vart sugen men det har varit ett mer normalt sug.. Sen underlättar det massor för mig att tjejen inte äter något, så då frestas jag inte hemma iaf! 😊👍🏼

Vart ganska sugen på våfflor/pannkaka och grädde länge men körde en egen variant.. LCHF pannkaka men inget grädde som tillbehör, blev riktigt gott.. 😃 Receptet kommer längre ner i inlägget!

Har dock inte alls kunnat träna så mycke som jag velat, blir så jäkla lätt överansträngd i bena och får superont.. Det är många gånger jag önskat att jag hade ett skrivbordsjobb, för fast jag har vilodag så går jag över 15'000 steg då jag jobbar i butik + har hundar..
Men morgonpromenaderna har jag gjort och minst två träningspass och ett löppass.. Jag hoppas att benen blir bättre så jag kan börja träna mer och mer! 😃 Jag är väl inte den ena som lätt får ont (pratar inte om träningsvärk)!? 🤔

Nu under november är planen:
Jag kommer att fortsätta att köra utan pasta, mjukt bröd och allmänt mjölmat men jag kommer börja med snacks igen.. Men kör lite annars nu än vad jag gjort förr, förr har jag haft en superviktig regel om att jag får äta max en gång i veckan.. Nu blir det max varannan vecka men de andra veckorna får jag äta popocorn..
Träningen fortsätter jag med som vanligt, tränar så mycket som kroppen (bena) tillåter.. 😊

Jag har inte vägt eller mätat mig än, hade tänkt göra de i helgen som var men min mens var räknad att komma i början på veckan så ville inte då jag vet att jag lägger på mig inför den.. Men känns dock inte som de hänt så jättemycket, fått bort lite av magen annars är de nog stilla.. Men försöker koncentrera mig på träningen, bygga muskler och kondition (så jag inte gräver ner mig för att jag har ett par extra kilon).. 😃👍🏼👊🏼

Receptet på LCHF pannkakan (tre portioner):
250g keso
6st ägg
1,5dl grädde

Vispa och häll ner i en tex glas-skål från Ikea och in i ugnen på 225° i ca 30min!

Jag åt med hjortron och (kalorifri) chokladsirap! 😊 Men det är gott att äta med bacon till också, antingen direkt i pannkakan eller steka den till!

 
 
1
Sanellie

Ser gott ut!